η εταιρεία

Η Εταιρία βρίσκεται στην Δράμα περιοχή Ανάπλαση , σε εγκαταστάσεις 3.000 τ. μ. Εκτός από τα γραφεία των διοικητικών στελεχών και εργαζομένων, το πληρες εξοπλισμένο φυσικό  κατάστημα   και οι δυο εκθέσεις προϊόντων στο κέντρο της πόλης της Δράμας  και τα οποία  καταλαμβάνουν  χώρο 2800. τ. μ.

Επίσης η επιχείρηση διαθέτει επιπλέον  αποθηκευτικούς χώρους σε 10 στρέμματα  περιφραγμένο χώρο με 3000 μέτρα, αποθηκευτικούς χώρους ,  όπου εκτός των υπολοίπων καινούργιων  ειδών  αποθηκεύει και μεταχειρισμένο εξοπλισμό παντός είδους καταστήματος

 

ΥΠΟΔΟΜΗ & ΔΥΝΑΜΙΚΟ

 

Όσον αφορά στο ανθρώπινο δυναμικό του πολυκαταστήματος που ξεπερνάει τους 10 εργαζομένους, συμβαδίζει με τις αξίες και το όραμα της Εταιρίας. Με δυναμική διάθεση, πάθος και φρέσκες ιδέες, όλοι οι εργαζόμενοι του e-shop10.gr και του φυσικού καταστήματος   συνυπάρχουν με άξονα το ομαδικό πνεύμα και την προοπτική της συνεχούς ανάπτυξης.

ΟΡΑΜΑ & ΑΞΙΕΣ

Το όραμα μας: Θέλουμε να είμαστε πρότυπο πολυκαταστήματος στο Διαδίκτυο. Να ξεχωρίζουμε γιατί ανταποκρινόμαστε με σεβασμό και ενδιαφέρον σε κάθε προσδοκία του Έλληνα καταναλωτή.

Οι αξίες μας: Οι αξίες μας είναι τα θεμέλια της εταιρικής φιλοσοφίας

  • Ποιότητα προϊόντων
  • Συνέπεια και αξιοπιστία
  • Σεβασμός στον καταναλωτή και στους συνεργάτες
  • Δυναμισμός και συνεχής ανάπτυξη και βελτίωση
  • Συνεχής αναζήτηση φθηνότερων τιμών σε ποιοτικά προϊόντα  δια τον τελικό καταναλωτή επαγγελματία και ιδιώτη

Η αποστολή μας

Να παρέχουμε ευρεία γκάμα λύσεων στις καθημερινές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή  ιδιώτη και επαγγελματία , διευκολύνοντας την διαδικασία επιλογής, αγοράς και παραλαβής.

Εστιάζουμε στην ποικιλία που προσφέρουμε και στην ασφάλεια των συναλλαγών.

Επιμένουμε στις συνεργασίες με συνέπεια και ακεραιότητα, στο ομαδικό πνεύμα και σε ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης για τους εργαζομένους, τους καταναλωτές και τους συνεργάτες μας.